Sanscap: teka bali menang dhuwur memuji saka Exhibition Wuhan International Agriculture Machinery

Ing Oktober-26, China International Agriculture Machinery Exhibition 2017, cosponsored dening CAMDA, beach, CAAMM, dianakaké ing Wuhan International EXPO Center.

Ana akeh komunikasi antarane mesin tetanèn manca lan produk sing gegandhengan ing pameran iki. Minangka minangka produser mesin nglereni plasma banget, Sanscap mbudidaya saka "nggawe kepuasan kanggo customer, angka Staff, keuntungan kanggo saham lan harmoni kanggo masyarakat" minangka misi perusahaan kita. Laku "wong tujuan, inovasi-mimpin, orientasi customer, Teknologi entuk manfaat" minangka nilai inti kita. Njaluk kesempatan "Internet +, Made in China 2025". Ngaturake kanggo nyedhiyani terpadu, solusi nglereni logam efisien. Nyebar aplikasi saka teknologi nglereni plasma. Mbangun daya kerjasama nasional efisien cerdas. Priksa kontribusi kanggo pangembangan mesin tetanèn China kang.

Minangka Produsèn banget ing industri mesin nglereni plasma. Sanscap ngetokne jinis anyar saka tugas abot mesin nglereni plasma kanggo pengunjung ing pameran iki lan nampa pujian sudhut saka pelanggan anyar & lawas kita.


Post wektu: Oct-05-2017
WhatsApp Online Chat !