• 6mm motong stainless steel

    6mm motong stainless steel

  • 20mm motong baja hampang

    20mm motong baja hampang

  • Canggih komponén motong obor

    Canggih komponén motong obor

Tentang Kami

Ijinan Sanscap CNC mesin Equipment Co., Ltd ieu husus di RD, manufaktur jeung marketing skala badag mesin CNC motong. produk utama urang kaasup CNC mesin motong plasma, gantry plasma / seuneu mesin motong, CNC mesin motong seuneu jeung saterusna. Salaku CNC nalungtik parusahaan husus. Urang dedicated ka nyadiakeun layanan unggulan sanggeus-diobral, téhnologi-anjog jeung produk dipercaya sakumaha ogé solusi téhnologi terpadu pikeun pasangan bisnis urang. kapuasan customer urang sok Tujuan ekslusif sahiji layanan urang.
  • about1
  • about2
  • IMG_20171226_135737
  • about4
WhatsApp Online Chat !