Sanscap: datang deui unggul pujian luhur ti Pameran Wuhan International Tatanén mesin

Dina Oktober-26 Cina International Tatanén mesin Pameran 2017, cosponsored ku CAMDA, CAMA, CAAMM, dilaksanakeun di Wuhan International Expo Center.

Aya loba komunikasi antara mesin tatanén asing jeung produk nu patali dina paméran ieu. Salaku salaku produser mesin motong plasma alus teuing, Sanscap tetep dina pikiran ngeunaan "nyieun kapuasan keur nasabah, nilai pikeun staf, mangpaat pikeun nyekel saham na harmoni pikeun masarakat" salaku misi perusahaan urang. Prakték "jalma berorientasi, inovasi-disetir, orientasi customer, silih benefit" salaku nilai inti urang. Nangkep kasempetan tina "Internet +, Dijieun di Cina 2025". Ngahaturanan nyadiakeun terpadu, leyuran motong logam efisien. Nyebarkeun aplikasi téknologi motong plasma. Ngawangun kakuatan babarengan nasional efisien calakan. Jieun kontribusina keur ngembangkeun mesin tatanén Cina urang.

Salaku produsén unggulan di industri mesin motong plasma. Sanscap némbongkeun tipe anyar miboga tugas beurat mesin motong plasma mun datang dina paméran ieu sareng nampi pujian lega ti nasabah anyar & heubeul urang.


Pos waktos: Oct-05-2017
WhatsApp Online Chat !